Museum Memorial Center Dražen Petrović

# Museum Memorial Center Dražen Petrović

Središnja Hrvatska

Zagreb

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Dražen Petrović Museum Memorial Center

Vid döden av den världsberömda basketspelaren Dražen Petrović den 7 juni 1993 lever hans arv till minne av miljontals basketfans, men också idrott i allmänhet.Dražen Petrović föddes i Kroatien i Šibenik den 22 oktober 1964 och otur slutade sitt liv i Denkendorf den 7 juni 1993. Han var en av världens största kroatiska spelare och basketbollsspelare på grund av enastående sportprestationer. Han började sin karriär med bara 15 års ålder, kan vi säga av en slump, när tränaren för första lagklubben Šibenka spelade den. I det här spelet presenterade Dražen allmänheten, som erkände de extraordinära leksakskunskaperna från då inte kända basketbollsspelare. En otrolig talang och ovanligt utförande kunde inte missa av toppexperter. Redan vid den tiden förutspådde många en toppkarriär för en ung basketbollsspelare, vilket hände.Dražen Petrović var ​​bland de 50 bästa som bidrog mest till Euroliga. Av detta skäl anser vi honom som en av de största kroatiska idrottare genom tiderna. Drazen Petrovic är ledaren för en europeisk basketvinnare på NBA. Memorial Memorial Center Dražen Petrovic är en institution som firar alla sportens framgångar och den bästa basketspelaren genom tiderna. Vi har frestats att erbjuda våra besökare en oförglömlig upplevelse - att åter komma ihåg Dražen, att ta hand om hans liv och sportens prestationer. Memorial Memorial Center är officiellt öppet den 7 juni 2006. Institutionen är öppen för Dražen Petrovic-stiftelsens gemensamma ansträngningar med Republiken Kroatiens regering, staden Zagreb och det kroatiska idrottsmuseet. Museet var idén med Dražens föräldrar (Biserka och Joleta Petrović) och designades av berömda arkitekter Andrija Rusan och Nikša Bilić. Museet har inspirerat många generationer hittills. Det ger hopp och tro på möjliga framsteg, kraften att fortsätta och önskan efter målet. Sportlegenden, som Dražen Petrovic, motiverar fortfarande många - både inom idrotten och i privatlivet. Låt oss inte glömma, Drazen Petrovic var en stor idrottsman och en större man.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala