Stijene Pasjača Beach Popovići bilder

# Stijene Pasjača Beach Popovići bilder

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Mlini
13.03.2017. 10:17 dodajeIvan

Pasjača-stranden, eller den gamla klippan i Pasjača, är en plats som synes oattraktiv men kan fortfarande komma och njuta av det. Den som älskar en naturlig miljö, lite privatliv och mindre folkmassor, låt det komma till stranden och njut av din semester. Stranden är väldigt isolerad, men den har fortfarande en liten gångväg. Det är intressant att en del av vägen kommer in i klipporna, genom tunneln, för att sluta igen på de branta klipporna som omger stranden. När du kommer till stranden kommer du att hälsas av en liten sten och ett vackert hav. Det finns ingen stor publik här, men det finns en mycket liten chans att du kommer att bli gradvis själv. Denna strand är attraktiv på grund av sin position och natur. Det finns många besök under sommarsäsongen, men människor kommer ut under säsongen för att spela fantastiska bilder under de höga klipporna. När du går till stranden, ta vad du behöver. Du är inte nära cateringfaciliteter eller något annat innehåll som finns på stränderna i de befolkade delarna av vår kust.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala