Šiba - Mlini Beach (FKK nudistektion)

# Šiba - Mlini Beach (FKK nudistektion)

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

På en liten plats nära Dubrovnik finns den vackra Šiba-stranden. Staden Mlini har flera stränder, men få av dem sticker ut. Šiba Beach är speciell, vacker och kvar i den naturliga miljön. Pebble är denna strand med grönska bakifrån, och endast med en liten betongkonstruktion från sida till sten. De vanligaste stranden gästerna är från de omgivande lägenheterna, men människor kommer från ytterligare platser. Om du vill ha en strand där det inte finns någon stor publik och där lugn och tystnad är på plats, är det här platsen för dig.

Nakenstrand Šiba MilniEn del av stranden som är ett par hundra meter norr är en nudistisk del. Du kommer till trappan med FKK-märket. Nudistdelen är en kombination av grus och stenar. Det finns inget innehåll på det eller mycket simma på sommaren.

Šiba Milni fkk nudistička

Naturisti šiba milni

Šiba Milna stranden


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala