Beach Duba - Peljesac

# Beach Duba - Peljesac

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Trpanj
17.03.2017. 08:28 dodajeIvan

För denna strand hävdar många att vara bland de vackraste på Pelješac. Vi har ingen anledning att tro annars, särskilt om vi tittar på bilder på stranden och gästerna njuter av det. Duba Beach ligger på norra sidan av Peljesac halvön, i Duba. Pebble är denna strand, mycket rymlig och ren. Tillvägagångssättet till havet är mildt, lämpat för barnspel och de som svimmar mindre tungt. Det finns ingen nyans på stranden så det skulle vara trevligt att ta ett solparaply, och var noga med att skydda den med solskyddsmedel. Stranden är omgiven av låg grönska. Det är en stor kontrast till vita varma stenar och lite gröna nyanser av lugnt hav. Det ligger utanför byn, så det finns ingen kaffe eller restaurang erbjuder. Det här är en strand för att njuta av en sann naturlig miljö. Kom och se.

  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala