Škaraba Beach Rovinj Kroatien

# Škaraba Beach Rovinj Kroatien

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Škaraba stranden ligger inom skogsparken Zlatni rt ligger ca 3 kilometer och 30 minuters promenad från centrum av Rovinj. Stranden är stenig och stenar med betongdelar som ofta är plana ytor och kan även användas för skiktning. Närmaste parkering ligger 10 minuters promenad från stranden, och det finns en cykelväg till stranden. Nära stranden finns det ingen catering erbjudande så det rekommenderas att leverera staden innan du kommer på stranden, särskilt för längre vistelser. Stranden är idealisk för gäster som vill semestra och njuta av naturen. Stranden är också populär bland naturister men det är inte officiellt märkt som naturist så det är inte lämpligt för barn. I närheten finns stranden i Mulini.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala