Beach St. Ivan Pula

# Beach St. Ivan Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Pula
30.03.2017. 08:27 dodajeIvan

Beach St. Ivan ligger på udden och i kontakt med havet av bukten St John. Mycket fin, ren och väl utrustade. Den här stranden är populär, vilket inte är förvånande med tanke på att platsen är belägen. Hela denna del av Pula är välbesökt, inklusive de omgivande stränderna. Beach St. John är gjord av små stenar som fortfarande kan hitta en herrelös något större stenar. Havet är mycket tydlig och vackra färger. Det är gynnsamt för simning, och tillgång till havet är enkelt och bekvämt för alla. I havet finns det en vattenpark, som barnen älskar, och lite längre är ett inhägnat område för simmare. Platsen har nog och i havet och på stranden. Även om det verkar som om stranden är fylld till sista plats som inte är så. Det finns rum för fler gäster, och detta är ett slags inbjudan till alla som läser. Längs stranden finns restauranger med lämpligt val av rätter och drycker, mottagningsanläggningar och andra som går med det. Den närliggande skogen ger utmärkt kontrastfärger som fungerar stranden och havet, men det finns ingen naturlig skugga eftersom skogarna tät och otillgänglig. Du kan kyla att besöka en närliggande café eller restaurang och njuta av resten av dagen. Utsikten från terrassen är fenomenal, och ljudet kommer från stranden.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala