Mlaska Beach - Island of Hvar

# Mlaska Beach - Island of Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Hvar
03.03.2017. 13:19 dodajeIvan

Drvenik på fastlandet, på ön Hvar ligger stranden i Mlaska. Bredvid stranden är läget med samma namn, och vi kan säkert säga att detta är en av de mest besökta platserna på denna ö. Om du tittar på bilderna kommer du att vara tydlig om varför. Stranden av stranden är vackert "packad" i en naturlig miljö, liksom lägeranläggningarna. Lite för att förstöra den vackra scenen du har. Om du bestämmer dig för att komma och läger här, kommer du inte att sakna något. Stranden är isolerad genom att vara på en ö, men den är fortfarande närvarande nog att inte känna sig ensam. När du behöver integritet har du alltid möjlighet att gå lite längre och hitta någon dold plats. Vi hoppas att du kommer att se till att din semester är i ett bättre humör. På stranden har du duschar, det är vackert prydat med betongväggar där sten läggs. Stranden är mycket väl inredd, och det kommer alla att bidra till de bättre fotona. Se till att du tar semesterbilder och visar dem på vår hemsida. En del av stranden har ett FKK-märke.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala