Koromačna Cres Beach

# Koromačna Cres Beach

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
forum
Cres
14.04.2017. 08:13 dodajeIvan

Koromačna Beach ligger på östra delen av ön Cres. Det ligger utanför orten, i en naturlig miljö med det steniga landskapet som omger det. Stranden kan nås med land och naturligtvis vid havet. Den lokala vägen som tar dig till stranden går från närliggande Belej. Stranden är speciell för stenar och grunda grottor. Det är bra för naturälskare och i allmänhet för människor som älskar lugn och ro. Det är populärt men det är inte som någon annan strand. Det är en favorit för seglare, särskilt på grund av den imponerande kusten som bäst ses på mindre avstånd från havet. Dessutom, nära stranden finns det ett litet mol, där båtar kan förtöjas. Om du gillar karst, snidad stenig strand och kristallklart hav, kom till Koromačnas strand. Det finns ingen förkylning här eftersom stranden blir låg på stranden, speciellt för denna del av kusten på ön. Huvuddelen av stranden, för att sola och bada, är gjord av medelstora kullerstenar. Det är lätt att gå och nå havet. Lämplig för alla människor och åldrar. Den är idealisk för dagsutflykt till natur, hav och solsken. Det är upp till dig att utrusta dig själv och njut av dig själv. 

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala