Drazica Beach på Cres

# Drazica Beach på Cres

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Cres
14.04.2017. 11:56 dodajeIvan

Vi har lyckats tämja den steniga stranden på vissa ställen, så vi erbjuder våra gäster en plats att vila och njuta av och igen för att visa den naturliga naturen på vår kust. Drazica Beach ligger i en liten vik, prickad med stenar och dold under tallarna. Det är passabelt i sig, i huvudsak, men vi har ökat strandens kapacitet med betongplattor som kommer att vara bra för att sola och hoppa in i havet. I närheten finns bukten Mali bok och stranden Kovačine. Vatten längs kusten är en sluttande, lämplig för alla människor och är behagligt varmt. Havet har en kristallin grön nyans, vilket särskilt betonas i det starka solskenet. Kontrasterna med dessa färger ger gröna nålar i närliggande tallskogar och i avstånd ser du de röda taken på hus och mindre byggnader i Cres. Ovan sträcker stranden promenaden, och det finns också olivträd som kompletterar intrycket. Kom och besök oss och njut av denna del av Adriatiska havet. Vi väntar på dig.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala