Strand Mali Bok, Koromačna Island Cres bilder

# Strand Mali Bok, Koromačna Island Cres bilder

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Cres
14.04.2017. 08:26 dodajeIvan

Om du går på en lokal resa från Orlec, öster om ön Cres, kommer du till denna ensamma lilla strand. Stranden heter Mali Bok, vacker och dold i den naturliga kanjonen. Huvuddelen av stranden är gjord av tjockare stenar, passar och passar alla. Men du måste gå till stranden som det kanske inte är för alla. Verkliga naturälskare kommer särskilt att uppskatta det faktum att de inte kan nå stranden med bil, så de kommer särskilt att njuta av utsikten när de kommer ner och sjunker till havsnivån. Färgen på havet är kristallklar, blandad med blågrön toner. Havet är lugnt och bekvämt varmt. Hela stranden är omgiven av stenar som är inspirerande. Effekten de ger kommer verkligen att ge en känsla av beundran, som kompletterar den fullständiga känslan och upplevelsen av att bada och vila på stranden. Det är bäst att ta en titt på bilderna och se vad vi skriver om. Om du är intresserad, var noga med att komma så snart du har möjlighet. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala