Solaris Šibenik - en guide. Hotell, Stränder, Vattenpark

# Solaris Šibenik - en guide. Hotell, Stränder, Vattenpark

Sjeverna dalmacija

Šibenik

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Solaris Šibenik är en turistort som består av 5 stora hotell och ett stort antal husvagnar och bungalows, cirka 5 kilometer från Sibenik centrum. Anläggningen är full av innehåll för vuxna och barns attraktioner. Nästan det finns inget innehåll som kunden kanske inte vill erbjuda i Solaris, från catering, underhållning, sportaktiviteter och innehåll till barn.
Solaris kallas också Naturparken, som kan påkallas av alla gäster omedelbart vid ankomsten till en utväg av 45 hektar gräsbevuxna områden och över 10 hektar en tallskog där 75 000 växter av växter och blommor planteras. Webbplatsen domineras av oliver, varav 1500 av vilka olja används i bosättningen, produceras olja i olivlunden i den dalmatiska etno byn, och de äldsta oliverna är över 2000 år gamla.  Maslina solarissolaris šibenik croatia

Boende i Solaris ŠibenikBoende i orten finns i hotell på fem, och varje hotell är tematisk anpassat till olika typer av gäster.

Hotel Ivan SolarisHotel Ivan Solaris bär Bussiness Hotel-skylten och är avsett för affärsgäster. Hotellet är modernt och lyxigt och erbjuder hög komfort och elegans. Hotellet är inrett i medelhavsstil som passar perfekt in i omgivningen. Hotellet har en utomhuspool och ett hälsocenter och spa med uppvärmda inomhuspooler.

Hotel Ivan solaris Šibenik

Hotel JureHotel Jure Solaris bär ett Lifestyle-hotelltecken. Designad för yngre gäster som vill koppla av och ha roligt. Hotellet ligger bredvid den vita stranden, som anses vara en av de vackraste vid Adriatiska havet, och för dem som föredrar simbassänger finns en stor utomhuspool med färskt vatten.

Hotel Andrija SolarisHotel Andrija se još naziva i Kids hotel i prvi je tematski hotel za djecu u Hrvatskoj. Hotel se nalazi pored vodenog parka i obiteljske plaže koja je namijenjena djeci. Cijeli hotel je osmišljen za odmor obitelji s djecom.

Hotel Niko SolarisHotel Niko ger en trevlig och intim atmosfär på grund av sin position mitt i frodig vegetation. Förutom hotellet finns en stor swimmingpool och för dem som gillar mer i havet ligger stranden bara några minuter bort.

Hotel JakovHotel Jakov ligger vid vattenparken i orten, bara cirka hundra meter från stranden och har ett mysigt inredning i klassisk design med mycket naturligt ljus. Hotellet erbjuder 2 mindre balkonger och flera barer och restauranger.

Solaris kućice i bungaloviFör alla gäster som vill ha mer integritet och vill undvika trånga hotell erbjuder Solaris husvagnar och bungalower i en tallskog vid havet. Solaris kamp kućice i bungalow

Solaris BeachI turistorten Solaris på stranden 4 kilometer lång kan du hitta 5 attraktiva strandteman. Sandstranden i den centrala delen av orten är den största och mest attraktiva, upp till de flesta innehåll i orten. Solaris Club Beach är perfekt för yngre människor som vill ha cocktails på stranden med musik i bakgrunden. Framför Wellness och Spa ligger Solaris Spa Beach. Solaris Family Beach är avsedd för familjer med barn. Små stenar och hajar är idealiska för barn. Solaris Camping Beach är en del av campingplatsen, den närmaste stranden för gäster som bor i läger. Tillgång till stranden är gratis.Solaris plažeBeach solaris sibenikBeach plaža solaris

Solaris Aqua Park - Water ParkSolaris Water Park är verkligen favoritplatsen för alla barn i orten. Många slädar, sprinklers, vattenfall och simbassänger kommer att glädja alla barnen. Vattenparken sträcker sig till 8 000 kvadratmeter och rymmer 1000 personer på en gång. Vattenparken är inte begränsad till barn men många föräldrar njuter av det. För barns säkerhet är många hjälptjänstgörare sågna så att föräldrar kan lämna sina barn i parken och ta hand om andra fördelar med uppgörelsen. 

Catering erbjudande på Solaris ResortOrten vimlar i restauranger, kaféer, klubbar. Utan restaurang erbjudandet finns 5 restauranger utanför hotellet, och varje hotell har en egen restaurang. Den mest populära och attraktiva restaurangen i Solaris Resort är definitivt Dalmatian Ethno Village. En underbar sten atmosfär som inte lämnar någon likgiltig är en idealisk plats att smaka på dalmatiska specialiteter. Etno selo restoan solaris šibenikEtno restoran solaris

Innehåll i Solaris utväg

Dalmatiska etno byn

Restaurang Trattoria Mediteraneo

Grill Restaurang Sibinum

Solaris Sweet Dreams Palace

Beach & Snack Bar Lantern

Beach & Snack Bar Sun

Beach Bar & Restoraunt Bongo

Fast Food Atlantis

BARS

Vinbar

Solaris Legend Beach Club

Solaris Palma Beach Club

nattklubb

Beach Bar Lagoon

Beach Club 55

Garden Bar

Kaptenens klubb

SPORT

Solaris Golf Park

Solaris Sport

Bollboll

Pirat Adventure Minigolf

Tennisbanor

Beach Valleyball

Vatten

INNEHÅLL FÖR BARN

Solaris AQUAPARK

vattenrutschbanor

Barnlekplats

Express Train

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala


  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala