Strand Sveti Jakov Dubrovnik

# Strand Sveti Jakov Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Dubrovnik
13.03.2017. 15:52 dodajeIvan

Om du går längs kusten till Dubrovnik, från söder till norr, kommer du att gå till Sveti Jakov-stranden innan du kommer in i staden. Det är dolt under klipporna, med tallar täckta i stenar, men det kan lätt nås med små trappor på ena sidan. Stranden är gjord av grus, vilket ger dig en imponerande utsikt över Dubrovnik och många båtar som kommer och går. Denna strand är populär och du behöver inte bli överraskad av solskydd och ett stort antal solstolar på stranden. Bredvid stranden finns en vackert inredd, steninramad restaurang med terrass och havsutsikt. Stranden är romantisk, mycket lämplig för par. Och andra är naturligtvis välkomna. Vi ser fram emot din ankomst, vi hoppas på en trevlig och bra tid med oss på en liten strand. Nära: Kanoba Sveti Jakov, Sv. Jakov


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala