Ručica Pag Beach

# Ručica Pag Beach

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Metajna
30.01.2017. 15:19 dodajeIvan

Många säger att detta är den mest kända stranden på ön Pag. Om du inte håller med det här uttalandet, håller åtminstone med om att det är en av de mest kända stränderna på ön. Det är svårt för någon strand att delta i Zrće, men stranden i Ručica presenteras bättre för gäster året runt. Det är väldigt populärt, främst på grund av sin skönhet. Ohållbar natur, den råa miljön och en något isolerad position av denna strand är en kombination som säkert har en positiv effekt. Många världslistor - valet av de bästa semesterdestinationerna, nämna stranden på Pag. Stranden ligger nära en liten bosättning Metajna. Redan kommer till stranden lämnar andan. Ohållbar natur ger ett utmärkt intryck på alla gäster, och stranden kommer att glädjas lika ung och gammal. Ofta är gästerna strandfamiljer och unga par. Stranden har ingen naturlig nyans, som många andra på ön, men i närheten finns en liten bistro där du kan uppfriska dig själv eller äta om du är hungrig.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala