Stiniva Beach på ön Vis

# Stiniva Beach på ön Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vis
08.03.2017. 08:32 dodajeIvan

På ön Vis är kanske den mest imponerande stranden i Stiniva bay. Det är väldigt populärt, särskilt på grund av sitt utseende och stenar som omger denna strand. Det är litet att säga att stenarna är otillgängliga. När du tittar på bilderna förstår du vad vi menar. Fortfarande finns det människor på Stiniva stranden som gillar att klättra på dessa höga och branta klippor. Adrenalin är en sport för de få som är välutbildade och modiga att göra något sådant. Bayen besöks av andra, så vi kommer att nämna dykare och marinforskare. Det finns mycket att se här. På grund av terrängens speciella konfiguration, mer exakt stränderna går gästerna på denna strand ofta till en liten rondell runt klipporna med hjälp av kajaker eller andra liknande båtar. Slutligen finns det människor som bara vill bada i en sådan speciell atmosfär. Stranden består av större stenar, belägen i bukten med ett varmt och klart hav, vilket är extremt tyst. Speciellt i denna strand omgiven av höga bergarter har du alltid en naturlig nyans på den. Om någon inte gillar att flytta solen går, kan du definitivt gå till caféet på stranden. Förutom de gäster som kommer till det lilla spåret, kommer många till båtar, mindre eller stora segelbåtar, så att de kan njuta av och njuta av dessa skönheter. Ta en titt på bilderna, låt oss inte gå längre eftersom texten knappast kan beskriva skönheten i scenerna på Vis.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala