Pritisčina Beach - Vis

# Pritisčina Beach - Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vis
08.03.2017. 08:44 dodajeIvan

Om du går på en liten väg från Podhumlje i söder kommer du till Pritisčina-stranden. Det är mindre än stranden, med grus och större stenar, med stora klippor på båda sidor. Inbäddat i klipporna på stranden Pritisčina har ett naturligt utseende och skönhet. Havet är extremt vackert, rent och bekvämt varmt. Färgerna måste fascinera, särskilt på grund av klipporna som reflekterar ljuset under ytan och ger så ovanliga men förtrollande toner av blått och grönt. Även om stranden är en vacker naturlig oas, kommer du omedelbart att ha privat boende och ett bekvämt erbjudande för turister. Framför havet kan du se lyxbåtar och båtar som kommer att dekorera bakgrunden på dina bilder. Ta en bild och gratulera dina vänner. Alla kommer att bli avundsjuk - men i god bemärkelse.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala