Strand Uvala Rogačić Vis Kroatien

# Strand Uvala Rogačić Vis Kroatien

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vis
08.03.2017. 10:29 dodajeIvan

Det här är inte en vanlig strand som du brukade besöka. Det är en vik som används för militära ändamål i fd Jugoslavien. Här finns tunnlar, så kallade skyddshus för de tidigare JNA-militära ubåtarna. På grund av det stora intresset hos våra gäster bestämde vi oss för att introducera viken på turist sätt. Idag finns det verkligen många gäster här. Alla vill se levande daghem, som idag inte har någon syfte. Fortfarande finns det några historiska perioder. Havet i denna vik är lugnt, vackert och mycket rent. Därför blir vi inte förvånad över en så stor närvaro, speciellt lyxbåtar och segelbåtar. De kommer hit för att njuta av äkta älskare av nautisk turism. Det finns ingen bättre plats i närheten än detta för att förankra båten och njuta av under solen. Se bilder och fånga det blå spektrumet av färger i denna del av Adriatiska havet. Rekommendation: Pritiscina Vis.När: JNA Submarine shelter

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala