Strand Prilovo Vis Kroatien

# Strand Prilovo Vis Kroatien

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vis
08.03.2017. 10:44 dodajeIvan

I norra delen av Vis är på ön Vis en strand med vackra medelstora stenar. De är upptagna av rent vatten i Adriatiska havet och värmas av det starka solskenet. Sådana är en idealisk grund för att ligga och vila. Att passera fartyg på avstånd kommer att dekorera det övergripande intrycket och hindrar inte dina tankar. Strandens skönhet är i sin enkelhet. Vart du än vänder ser du bara en platt yta som ibland ses med ljusa, glittrande vågor. När du har gott om bad och ligger på stranden, ta en promenad och gå en promenad före solnedgången. Ovanför stranden har du bänkar som bäst kan ses från skönheten i de beskrivna scenerna. Vi tror att du kommer att njuta av. Du kommer inte att vara likgiltig - säker. Rekommendation: Stiniva Vis Beach, Pritiščina Vis.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala