FKK Great and Small Strait Islands Förutom Korcula

# FKK Great and Small Strait Islands Förutom Korcula

Južna dalmacija

Korčula (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Öarna ligger i östra delen av Korcula skärgård, halvvägs mellan Peljesac och Korcula och är ett populärt resmål för naturister. Den stora Stupa ön ligger på den största delen av sin längd på bara 100 meter och är mycket större än den lilla stupan. På en större ö kan du hitta en taverna där du kan njuta av autentiska måltider och drycker. Den lilla ön är nästan helt stenig och är idealisk för att hoppa in i havet. Den större ön har en liten stenstrand samt flera stora, jämna ytor som är lämpliga för solbadning. Stranden på norra kusten av ön har utsikt över kanalen, Orebic och Peljesac. Vattnet runt ön är mycket rent och kristallklart, vilket gör hela området till ett utmärkt ställe att simma och dyka. Faciliteter i närheten: Stupe Restaurant, Majsanić Island, Majsan Island, Gojak Island

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala