Camp Vala Peljesac Beach

# Camp Vala Peljesac Beach

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Orebić
16.03.2017. 08:22 dodajeIvan

Det skulle vara kul att säga att detta är en av de vackraste stränderna på vår halvö. Vala-stranden ligger på halvön södra kusten, mellan Orebic och Podobuče. Det är vackert inredda, rena och väldigt populära. Bredvid stranden finns campingplatser, lägenheter och strandbar. Erbjudandet är toppen, särskilt om vi lägger till det i Adriatiska dykcentret. Du kan också försöka dyka så att du kan se vilken typ av växt- och djurvärld du flyger nedanför. Om man tittar på de bifogade fotografierna kan vi komma överens om att vår strand är vackert motsatt med grönska från baksidan, vilket bryter snyggt in i en stenbyggd byggnad och fortsätter gruset som slutar i havet. Havet är mycket rent, lugnt och bekvämt varmt. Färgen på havet beror på solens position och styrka. Mörkblå toner ritas, som ibland kan ha mörka nyanser av grönt. Om du besöker oss är vi övertygade om att du kommer att njuta av, ha det bra att koppla av och ha kul. Erbjudandet av mat och dryck är bra med oss. Här har du allt. Kom igen, ta hand om dig själv och slappna av. Njutning och vila är garanterade.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala