Trstenica Beach - Peljesac

# Trstenica Beach - Peljesac

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Orebić
16.03.2017. 08:46 dodajeIvan

Om du går från kusten till Orebic är det här den första stranden du stöter på för att vara på platsen som nämns ovan. Trstenica Beach är populär och är alltid välbesökt. Den är gjord av ett större grus, men under havet är det sandigt. Tillgången är mild, med massor av förmåner för barnspel och roligt för dem som svimmar mindre tungt. Något större djup kommer redan, lämpar sig för mer erfarna simmare. Det finns också en vattenpark vid havet, för att göra roligt för barn och en vila för föräldrarna sorglös och komplett. Det finns inte mycket skugga på stranden, men du kan hyra parasoller om du behöver det. Det finns också ett rikt utbud på stranden, så vi kommer att nämna Dalmata lägret, lägenheterna och Orebić vattensporter. Bara lite längre är cirka 5 till 10 minuters ljusa promenader också en taverna med ett rikt utbud av mat och drycker. Nära till restaurangen finns en annan Trstenica campingplats.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala