Vrgorac Beach - Orebic

# Vrgorac Beach - Orebic

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Orebić
16.03.2017. 13:00 dodajeIvan

Lyxiga restauranger, lägenheter, kaféer och villor - faciliteter som omger Vrgorac-stranden i Orebic. Vår strand är populär, mest bland gästerna i lokala lägenheter och villor. Naturligtvis kommer andra gäster att njuta av strandens skönhet. Den är gjord av ett större grus, och avsmalnar av mindre förtöjningsmaster. Stranden är i kontakt med det lugna och trevligt varma havet. Den har en lätt vatteninlopp och passar alla badare. Om du har stannat i några av de närliggande lägenheterna är vi övertygade om att du inte kommer till en annan strand. Här har du allt du vill, från simning och sola till ett bra utbud av mat och dryck. Stranden i vissa delar har skugga, men du kan ta ett parasoll med dig för att njuta av solen lite närmare havet. Vi ser fram emot din ankomst.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala