Grandovac Vis Kroatien stranden

# Grandovac Vis Kroatien stranden

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vis
06.03.2017. 15:51 dodajeIvan

Grandovac-stranden ligger på ön Vis, några kilometer från uppgörelsen av Vis. Stranden är gjord av medelstora stenar, i en naturlig miljö med bara några gamla stenmurar. Stranden i båda ändarna stänger stenarna, men de går också med liten försiktighet. Ovanför klipporna är tallskogen, men det finns ingen naturlig nyans på stranden. Det är isolerat på grund av vilket vi rekommenderar dig att utrusta dig själv innan du lämnar en hel dag semester. Ta med vatten, solskyddsmedel och naturligt paraply. Om du vill, för att göra upplevelsen komplett, ta med dig också en solstol. Bortsett från tallskogarna är stranden på Vis också dekorerad med kaktusar. Vi tror att du kommer att träffa dem på många ställen. Vi hoppas att du kommer och spenderar oförglömliga stunder på denna del av kusten. När du blir trött på att sola, eller vill du bara sätta den i sittande ställning - finns det närliggande kaféer med rätt erbjudande om uppfriskande drycker.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala