Strand Stončica Island Vis Kroatien

# Strand Stončica Island Vis Kroatien

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vis
07.03.2017. 08:02 dodajeIvan

Kroatiska öar har ett stort antal stränder. De flesta av dessa är naturliga stränder, byggda i vikarna, mellan klipporna och är därför särskilt vackra så att gästerna är glada att välja. Baton är en av dem. Denna strand är gjord av sandsten och fin sand. Den har en mild inställning till havet, så det är lämpligt för barnspel eller människor som svimmar mindre tungt. I bakgrunden är den dekorerad med grön vegetation, högsta tallskog, medan sidan är omgiven av naturliga stenar. Det finns ingen naturlig nyans på stranden, men i omedelbar närhet har du en restaurang att gömma sig från solen och njuta av de läckra mellanmålen. Stončica-stranden ligger på östra sidan av ön, och ligger relativt nära huvudbyggnaden på denna ö.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala