Zaglav Beach Uvala Vis Kroatien

# Zaglav Beach Uvala Vis Kroatien

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vis
07.03.2017. 10:07 dodajeIvan

Zaglav stranden ligger under staden Milna på ön Vis. Den är gjord av fin sand, har en liten droppe i havet och är välbesökt under sommarmånaderna. Havet är rent, ganska lugnt och bekvämt varmt. Runt stranden finns det små grönområden som ger landskapet en grön färg, medan tallgrenarna fortfarande är synliga. På sidan omger denna strand stenar där det finns ett par familjebyggnader. Framför stranden kan du se små båtar och båtar, bundna i grunden, i vänteläge för nästa avgång. Havet är vackert i färg, med olika nyanser av blått som strävar efter att gröna. Detta är ett utmärkt ställe att njuta av hela dagen njutning, med att du tar allt du behöver för den dagen. Det finns ingen naturlig nyans och närliggande cateringmöjligheter. Glöm inte att ta med solskydd, paraply och solskydd. Vi hoppas att du kommer och spenderar oförglömliga stunder på vår lilla strand.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala