Tepluš strand på Vis

# Tepluš strand på Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vis
07.03.2017. 10:50 dodajeIvan

Den vackra stenstranden Tepluš ligger under Rukavac bosättningen. Det är väldigt populärt, delvis på grund av klubben på stranden, men i huvudsak på grund av skönheten i havet och renheten av stranden själv. Förutom att sola på grusdelen, på grund av god tillgänglighet väljer många av deras favoritplatser på klipporna som omger stranden. På stranden har du bytt hytter, liksom klubben som nämns ovan. Naturligtvis kan du beställa din favoritdrink, sitta i skuggan och njut av det förtrollande utseendet. Bredare yachter kommer att förtrolla utsikten över det öppna havet och vara en utmärkt bakgrundsdisplay av dina fotografier. Kul här är garanterad för alla. Tepluš Beach är också lämplig för unga par, liksom för föräldrar med barn. Alla har platser.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala